[:de]LayerSlider[:en]LayerSlider[:]
slide_hungary
slider_1
silde_indonesia
slider_2
slider_3
slider_4
slider_5
slider_6
slider_7

Az InduComp Gép- és Villamosipari Kft. 2002-ben alakult kisvállalkozás, amelynek tevékenysége elektronikai alkatrészek, elsősorban toroid transzformátorok, tekercsek tervezésére és gyártására terjed ki. A cég jelenleg bérelt telephelyen tevékenykedik, amely telephely azonban nem alkalmas arra, hogy a dinamikusan fejlődő vállalkozásnak továbbra is megfelelő bázisául szolgáljon. A vállalkozás a pályázat pozitív elbírálása következtében megvásárolt egy 3500 m2 területű telephelyet Tata Déli Ipari Park területén, és ezen a telephelyen építi meg új üzemcsarnokát, ahová a teljes gyártókapacitását átköltözteti.

Pályázat száma: KDOP-1.1.1/C-11-2011-0059
A projekt címe :Telephelyfejlesztés megvalósítása az InduComp Kft-nél
Projekt helyszín: 2890 Tata Déli Ipari Park 460/123
Kedvezményezett: InduComp Gép- és Villamosipari Kft.

A pályázat kiírója:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

Közreműködő Szervezet:
KDRFÜ Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III.emelet

Az új üzemcsarnokban nemcsak a munkafolyamatot tudjuk optimalizálni, hanem a dolgozók számára is sokkal jobb körülményeket lehet biztosítani. A beruházás lehetővé teszi mind a termelés során alkalmazott technológia további fejlesztését, mind a munkavállalói létszám növelését, összességében pedig a termelés volumenének és szakmai, technológiai színvonalának növelését. Az új telephelyen épülő csarnok megközelíthetősége is kedvezőbb lesz (közvetlenül az autópálya mellett helyezkedik el az ipari park).

A beruházás részeként megújuló energiaforrást hasznosító technológia is alkalmazásra kerül. A projekt magában foglalja a csarnoképület megépítésén túl a teljes épületgépészetet, épületvillamosságot, biztonságtechnikai hálózat és az alapinfrastruktúra kialakítását is.